blog

Obținerea unei rubrici merită încercată, Dr.

Obținerea unei rubrici merită încercată, Dr.

După ce începeți, nu puteți opri Cei mai mulți oameni au capacitatea de a începe și de a înceta să bea ori de câte ori doresc, ceea ce înseamnă că vor plăcea să bea o băutură cu cină … și să bea de fapt o băutură cu cina. Cei care sunt dependenți, pe de altă parte, nu pot controla atunci când încep sau nu mai pot bea.

Se trezesc simțind că au nevoie de o băutură, ceea ce îi poate duce să se îmbibă în situații riscante, inclusiv la locul de muncă sau chiar atunci când își conduc copilul la antrenamentele fotbalului. RELATED: 12 lucruri inspirate Celebritățile au spus că trăiesc cu dependență Harul a căzut undeva între ele, ceea ce nu este neobișnuit. „Etapa de mijloc este când ai control asupra când începi să bei, dar pierzi controlul asupra când oprești”, spune Poznanovich.

Așadar, puteți aștepta până la cină pentru a primi primul pahar de vin, dar, odată ce faceți, nu vă puteți ajuta să aveți altul (și apoi altul, și apoi altul). Băi singur – și te strecoară Relaxarea solo cu o bere după o zi lungă nu este un motiv de îngrijorare, dar ia notă dacă te găsești beând singur mai des sau nu, sau când te înnebuni când știi că nu vor vedea alții. tu.

Dacă vă ascundeți în mod conștient activitatea de băut, probabil că sunteți deja la un anumit nivel că aveți o relație nesănătoasă cu alcoolul, spune Poznanovici. Băi să te simți „normal” Dacă nu poți să te îndrepți către un eveniment social fără să dai mai întâi o lovitură, probabil te bazezi prea mult pe alcool.

Alte steaguri roșii: dacă te simți excesiv de vinovat sau defensiv în legătură cu comportamentul tău de băut. „Persoanele cu dependență de alcool se găsesc în mod obișnuit cu schimbări de dispoziție sau iritabile, fie pentru că se simt vinovați de obiceiurile lor de băut, fie pentru că nu le place când oamenii pun sub semnul întrebării aceste obiceiuri”, explică Poznanovici. Găsește-te cum te-ai aruncat la BFF-ul tău când te sugerează să încetinești la bar?

Pauză să te gândești de ce ești atât de supărat de comentariul ei (și poate să te gândești la a treia rundă în timp ce ești la ea). RELATAT: 8 băuturi alcoolice clasate de la majoritatea la cele mai puțin calorii. Întotdeauna faceți scuze Mă ajută să adorm. Treaba mea este într-adevăr stresantă.

Mă dezleagă. Doar pentru că găsiți modalități de a justifica această a patra margarită nu înseamnă că ar trebui să o aveți. Întrebați-vă dacă sunteți predispuși să faceți scuze cu privire la motivul pentru care exagerați cu bătaia, sugerează Poznanovici.

Dacă simțiți nevoia să vă explicați, este posibil să înghițiți mai mult decât ar trebui. Ce trebuie să faceți în legătură cu aceasta O concepție greșită comună este că alcoolicii trebuie să lovească fundul stâncii înainte să se poată îmbunătăți. Absolut nu, spune Poznanovici: „Oamenii nu își dau seama că dependența este o boală medicală cronică.harmoniqhealth.com

Este o boală a creierului și cu cât primești mai devreme ajutor, cu atât mai bine. ” Dacă bănuiți că puteți fi prea atașat de alcool, începeți prin a fi evaluat de medicul dumneavoastră general sau de la un centru de tratament cu droguri și alcool din zona dvs. Discutarea istoricului de utilizare și a obiceiurilor de viață vă va ajuta să determinați dacă abuzați de alcool sau depindeți doar de acesta într-o măsură nesănătoasă, spune Poznanovich.

RELATED: 10 băuturi pe care nu trebuie să le comanzi NICIODATĂ la un bar Nu există un plan de tratament adecvat pentru toate persoanele cu dependență de alcool. Acestea fiind spuse, dacă sunteți cineva care a avut dificultăți în a renunța în trecut, probabil că nu ar trebui să continuați să beți, chiar dacă minim, spune Poznanovici: „Cu cât este mai extinsă utilizarea, cu atât vă poate încurca chimia creierului.” Ce este Rungul de plămân?

Iată ce trebuie să știți despre boala purtată de viermii din Noua Guinee din Texas, Noua Guinee, viermele plate sunt o specie invazivă, purtătoare de paraziți. De Maggie O’Neill 24 mai 2019 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet Mail Email iphone Trimite mesaj text Printează rat boala viermilor pulmonari m nu mai este o problemă în Hawaii, acum, când viermii cunoscuți care poartă parazitul care provoacă boala viermilor de șobolan (numită și angiostrongilie) au apărut într-o curte din Texas.

În urmă cu două săptămâni, o femeie din Pearland, Texas, a găsit zeci de viermi de piatră din Noua Guinee plutind în jurul pridvorului său, potrivit Cronicii de la Houston. Alarmată, ea a luat legătura cu Texas Invasive Species Institute (TISI), care a confirmat că viermii asemănătoare cu vierme erau viermi din Noua Guinee.

Deși încă nu s-au raportat cazuri de boală viermilor de șobolan în Texas, mai multe cazuri de boală gravă și potențial fatală au fost confirmate în Hawaii în mai, potrivit unei declarații a Departamentului de Sănătate din Hawaii. RELATAT: Mama este aproape orbită de un parazit din înot în lentilele ei de contact: „A fost atât de horrific” Deci, cum poți avea boala viermilor de șobolan? „Oamenii se pot infecta consumând melci crudiți sau subțiri sau cruste care sunt infectate cu acest parazit”, potrivit Centrelor pentru controlul bolilor (CDC).

Viermele plat din Noua Guinee se sărbătorește pe melci, ceea ce sfârșesc prin a deveni gazde ale parazitului. „De asemenea, oamenii se pot infecta prin accident, consumând produse brute (cum ar fi salata) care conține un melc mic sau o babă sau o parte din unul”, a declarat CDC. După ce au fost raportate cazurile din Hawaii, oficialii Departamentului de Sănătate din Hawaii au emis o recomandare pentru a evita să fie infectați de parazitul care provoacă boala viermilor de șobolan.

În primul rând, asigurați-vă că spălați orice fructe și legume pe care intenționați să le consumați cu apă curgătoare curată. Ar trebui să fiți deosebit de atenți la verdeturile cu frunze. Spălând aceste alimente în mod corespunzător, veți îndepărta orice melci mici sau melci.

RELATAT: Bruceloza canină la oameni: ceea ce trebuie să știți despre această infecție pe care o puteți obține de la câinele dvs. În plus, Departamentul de Sănătate vă sfătuiește să „controlați populațiile de melci, mahala și șobolan în jurul caselor, grădinilor și fermelor.” Asigurați-vă că curățați resturile în zonele în care s-ar putea ascunde aceste viețuitoare și că folosiți capcane și momeli pentru a vă elimina zonele de locuit. De asemenea, ar trebui să inspectați produsele din orice sursă – fie că este vorba despre un magazin cu amănuntul local, o grădină din curte sau o piață a fermierului – și să o spălați și să o depozitați într-un recipient sigilat.

Până în prezent, viermele plate din Noua Guinee au fost raportate doar în Florida, Texas, Hawaii și Puerto Rico. Deși arată destul de grosolan, acestea sunt periculoase numai dacă sunt ingerate, în conformitate cu Comisia de conservare a peștilor și vieții sălbatice din Florida. RELATED: Ce este Hantavirus?

Am stat de vorbă cu un expert despre virusul rar, care suferă de viață, purtat de suplimente pe bază de plante rozătoare Supradoze de kratom ucise aproape 100 de persoane în doar 18 luni, CDC spune Iată ce trebuie să știți despre un medicament care a ucis oameni în cel puțin 27 de state. De Maggie O’Neill 12 aprilie 2019 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet Mail Email iphone Trimite mesaj text Tipărire Kratom este un lucru particular supliment: Experții au avertizat că puterile sale de vindecare nu au fost susținute de știință, cu toate acestea, puteți face o căutare rapidă pe Google și puteți găsi o mulțime de rețete pentru ceaiul de kratom, despre care se spune că este capabil să vindece totul, de la anxietate și depresie până la obezitate.

Oficialii au avertizat anterior că știința nu susține multe beneficii raportate de kratom. Acum, însă, au o imagine mai completă a pagubelor pe care le poate face kratomul, care este frecvent asociat cu retragerea de opioide.

Un nou raport al CDC spune că în doar 18 luni, din iulie 2016 până în decembrie 2017, cel puțin 91 de persoane au murit din cauza supradozelor de kratom în Statele Unite. În acea perioadă de timp, 152 de persoane au găsit kratom în sistemele lor când au murit. Kratom a fost „determinat să fie o cauză a decesului” în 91 de cazuri, conform noului raport, iar șapte dintre aceste persoane au testat doar pozitiv pentru kratom și fără alte substanțe.

Anul trecut, FDA a spus că a ajuns la mai mulți vânzători de kratom, avertizându-i să înceteze publicitatea falsă a puterilor kratomului. FDA a declarat că medicamentul a fost asociat cu tratarea depresiei, diareei, obezității, diabetului, paraziților stomacali, tensiunii arteriale ridicate, anxietății, diverticulitei, retragerii de opiacee și alcoolismului. “Stiinta si probele conteaza in demonstrarea beneficiilor medicale, mai ales atunci cand un produs este comercializat pentru a trata boli grave precum tulburarea de utilizare a opioidelor”, a declarat FDA intr-o declaratie anul trecut. “Cu toate acestea, până în prezent, nu au existat studii științifice adecvate și bine controlate care implică utilizarea kratomului ca tratament pentru retragerea consumului de opioide sau alte boli la om.” RELATATE: 19 lucruri pe care nu le știați despre Epidemia de opioid Între timp, lista posibilelor reacții adverse ale kratomului este lungă.

Printre aceste consecințe potențial periculoase se numără vărsăturile, frisoanele, greața, scăderea în greutate, afectarea ficatului, uscarea gurii și durerile musculare. Kratomul poate provoca, de asemenea, complicații mai grave de sănătate, cum ar fi halucinații, somnolență, amețeli, depresie și convulsii, potrivit Clinicii Mayo.

Deși kratomul – care provine dintr-o plantă care crește în Thailanda, Indonezia, Malaezia și Papua Noua Guinee – nu a fost scoasă în afara legii, o mână de state au interzis substanța. A fost comercializat inițial ca leac pentru dependența de opiacee, ceea ce a dat speranță unei țări în care aproape 400.000 au murit din cauza unei supradoze de opioide din 1999.

Dar FDA a spus că kratomul ar putea efectiv alimenta dependența de droguri în Statele Unite, decât să rezolve problema. “Deși este important să aduni mai multe dovezi, datele sugerează că anumite substanțe din kratom au proprietăți opioide și că una sau mai multe au potențialul de abuz”, se arată într-o declarație FDA. Noua analiză de la CDC evidențiază necesitatea mai multor cercetări asupra kratomului.

Deoarece nu știm suficient despre el pentru a ști cum să îl utilizăm în siguranță, este cel mai bine să ne ferim de kratom deocamdată. Doar pentru că ceva legal nu înseamnă că este în siguranță. Așadar, data viitoare când anxietatea îți va scăpa, ar putea dori să iei în considerare calmarea cu o clasă de yoga sau o ceașcă de ceai verde obișnuit și kratom zgâriat din lista ta de remedii posibile.

RELATATE: 12 semne cu care puteți avea o tulburare de anxietate 7 tratamente alternative pentru SM Există mai multe modalități de a controla simptomele sclerozei multiple. Iată câteva terapii alternative.

16 octombrie 2014 Reclamă Salvare Pin Elipsă FB Mai multe Tweet Email Email iphone Trimiteți mesaj de tipărire text Image zoom Getty Images Nu există nicio întrebare că gestionarea sclerozei multiple (SM) este dificilă, cu un set diferit de simptome care pot arunca bile de curb atât la pacient, cât și la medic. Deși nu există dovezi definitive că terapiile complementare și alternative vor schimba cursul bolii, acestea vă pot ajuta să controlați simptomele și să vă îmbunătățiți cum vă simțiți în fiecare zi, spune neurologul Allen Bowling, MD, autor al Optimal Health Scleroza multiplă: un ghid pentru integrarea stilului de viață, a medicinei alternative și convenționale.

Totuși, este important să procedați cu prudență și să vă mențineți medicul în buclă, deoarece chiar și așa-numitele remedii naturale pot avea efecte secundare negative și vă pot agrava de fapt prognosticul. Următoarele sunt câteva dintre abordările neconvenționale cu potențial real.

Acupunctura Această practică străveche, care face parte din medicina tradițională chineză, poate ajuta la ameliorarea durerii, precum și a problemelor intestinale și vezicii urinare, depresie, oboseală și anxietate, spune Dr. Bowling.

El a menționat că pacienții ar trebui să fie atenți de acupuncturi care recomandă utilizarea plantelor chinezești, deși: „Multe dintre aceste plante activează de fapt sistemul imunitar, ceea ce ar putea provoca sclipiri sau bloca efectele medicamentelor tale”, explică el. Masaj Vrei să lucrezi cu nodurile alea? Obținerea unei rubrici merită încercată, Dr.

Bowling spune: “Unele cercetări arată că poate ajuta la ameliorarea rigidității musculare și a durerii și, de asemenea, favorizează relaxarea.” RELATED: Ați putea avea SM? 16 Simptome obișnuite de scleroză multiplă Îmbrăcăminte de răcire „Chiar și doar o jumătate până la un grad de creștere a temperaturii corpului poate provoca dificultăți în funcționarea nervilor la pacienții cu SM,” Dr.

Note de bowling. De aceea, multe persoane cu SM au sensibilitate la căldură. Îmbrăcămintea de răcire, precum eșarfe sau veste, poate îmbunătăți temporar o varietate de simptome. Pregătirea creierului Pe măsură ce leziunile caracteristice asociate cu SM se acumulează în creier, funcția cognitivă poate suferi.

Dar strategiile cognitive de reabilitare, cum ar fi recalificarea memoriei, au fost cunoscute pentru a ajuta acest aspect al bolii.

About the author

Relative Posts